Voordendag van der Stelt Laser B.V.

Voordendag van der Stelt Laser b.v. is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van lasersnijden van diverse soorten onderdelen uit plaatmateriaal. Naast het lasersnijden van onderdelen in ferro en non-ferro materialen voeren wij ook andere bewerkingen uit aan uw product zoals o.a. lassen, conserveren, knippen en kanten.

Lasersnijden
Wij beschikken over een Bystar lasersnijmachine 4,4 kW en een Bytronic Bysmart Fiber 8 kW.  Deze lasersnijmachine hebben respectievelijk de mogelijkheid om platen te verwerken met een maximale afmeting van 4000x2000 mm en 3000x1500mm.

De volgende materialen kunnen wij bewerken: 

Bystar Bysmart
RVS tot 15 mm. dik RVS tot 30 mm. dik
Staal tot 25 mm. dik Staal tot 30 mm. dik
Aluminium tot 8 mm. dik Aluminium tot 30 mm. dik
Corten tot 20 mm. dik Koper tot 12 mm. dik
  Messing tot 15 mm. dik
  Zilver

Deze materialen hebben wij in verschillende afmetingen en diktes op voorraad. Het is ook mogelijk dat het materiaal door u zelf aangeleverd wordt.

Kanten
Voor het kanten beschikken wij over een CNC gestuurde Darley type EHP175/32-27 met een ruim assortiment aan messen en matrijzen. Maximale werklengte 3000 mm. met een uitslag van 225 mm. Maximale doorgang tussen de staanders 2700 mm. De maximale perskracht bedraagt 175 ton.

Lassen
Tot onze mogelijkheden behoort het Tig- en Miglassen van stalen, rvs en aluminium producten.

Conserveren en knippen
Voor uw conserveer- en knipwerk werkt Voordendag van der Stelt Laser BV nauw samen met een aantal geselecteerde toeleveranciers

De volgende conserveringen kunnen wij voor u verzorgen:
- Poedercoaten
- Elektrolytisch verzinken
- Thermisch verzinken
- Beitsen/passiveren/stralen
- Polijsten

Voordendag van der Stelt Laser BV kan meer voor u betekenen dan alleen het uitvoeren van de werkzaamheden ten behoeve van de plaatbewerking. Er bestaat de mogelijkheid dat u de tekeningen van uw onderdelen aanlevert op DXF/DWG formaat zodat wij deze direct kunnen inplannen. Mocht u niet de mogelijkheid hebben om deze tekeningen te vervaardigen dan heeft Voordendag van der Stelt Laser BV de benodigde programma’s in huis om deze voor u te vervaardigen. Voordendag van der Stelt Laser BV beschikt over een eigen tekenafdeling.

Indien u dit wenst kunnen wij uw producten ook nog verder samenstellen en behandelen tot eindproduct. Van simpele zettingen tot complexe eindproducten, u kunt bij ons terecht. Ons streven is dat wij u een korte levertijd kunnen garanderen. Onze ervaren medewerkers zullen daarom alles zodanig optimaal inplannen om dit voor u te realiseren.

bekijk onze bedrijfsfilm

SPONSORING

Wij sponsoren o.a.

 

 

 

DONATEUR VAN

CONTACT

Bezoekadres
Industrieterrein "Bruine Kilhaven"
Hulsenboschstraat 27
4251 LR Werkendam

Postadres
Postbus 175
4250 DD Werkendam

T. 0183 50 00 15